Press

Saznajte više
OTVOREN SAJAM DENTEX

U paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma danas je otvoren Dentex, međunarodni sajam dentalne medicine.

Sajam Dentex održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva.

Tijekom tri dana održavanja, najveći sajam dentalne medicine u okruženju i jedini u Hrvatskoj, ponudit će platformu za prezentaciju noviteta, neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće suradnje te razmjenu iskustava.

Predstavlja se više od 250 izlagača iz 31 zemlje. Na sajmu sudjeluju najznačajniji svjetski i domaći proizvođači visokokvalitetne dentalne opreme.

Sajam DENTEX je prepoznat među tisućama dentalnih stručnjaka kao mjesto sudjelovanja najznačajnijih svjetskih i domaćih tvrtki koje predstavljaju svoje nove proizvode i tehnologije, ali i manjih proizvođača koji traže svoje mjesto na dentalnom tržištu.

Bogat program stručnih događanja, koja koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine, uz renomirane predavače iz Hrvatske i svijeta, čine Dentex referentnim i nezaobilaznim mjestom za sve relevantne subjekte u svijetu dentalne medicine.
U posebno uređenoj sajamskoj ordinaciji moći će se uživo vidjeti neke od zanimljivih primjera i postupaka iz prakse (npr. sportski štitnik za zube, cementiranje ljuske i sl.) ili pak tijekom petka i subote pratiti Kongres, kao i Okrugli stol koji je na rasporedu u subotu.

Svečano otvorenje sajma bit će sutra u paviljonu 5 u 10.45 sati. Sajam će otvoriti izv. prof. dr. sc. Vili Beroš, dr. med., ministra zdravstva Republike Hrvatske.

Dentex je otvoren do subote, 11. lipnja. Cijena ulaznice iznosi 30,00 kuna, a za učenike, studente i umirovljenike iznosi 20,00 kuna.